Hør mere om fordelene!

Telefon (+45) 23 49 52 85

Udlejning af stillads til facaderenovering tilbydes

Hos P Stilladser ApS i Kastrup udlejer vi stilladser til facaderenovering. Vi tilbyder opsætning og nedtagning af stilladser i forbindelse med en facaderenovering for kunder i Hvidovre, Glostrup og Albertslund samt på resten af Sjælland. Derudover kan vi ordne alt fra tilladelser til inddækning af stilladset til konkurrencedygtige priser.

Stillads og inddækning ved renovering af facade

Vi har stor ekspertise med stilladser ved en facaderenovering, og vi ordner det gerne i en totalløsning, hvor vi indhenter de fornødne tilladelser og sørger for opstilling af stilladset.

Vi sikrer, at det er dækket helt af i bunden, og at der bliver dækket af med træfiner og plastik rundt om stilladset. Vi kan også lave en klimaskærm til sandblæsning. Afslutningsvist nedtager vi stilladset.

Vi har mere end 20 års erfaring med stilladser til facaderenovering, og vores medarbejdere er dygtige stilladsarbejdere, som også har mange års erfaring.

Vi lægger vægt på pålidelighed, punktlighed og ordentlighed. Vi er bevidste om, hvor vigtigt det er at levere en stilladsopgave til tiden. Derfor giver vi altid et realistisk bud på en tidsfrist, så vores arbejde ikke bliver et problem i forhold til jeres tidsplaner og deadlines.

Kontakt os for en pris på et stillads til din facaderenovering

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på et stillads til en facaderenovering, og vi giver gerne gode råd og vejledning om facaderenoveringen.

​​

Du kan ringe til os på telefon 23 49 52 85 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på pstilladser@gmail.com

P Stilladser ApS

Helseholmen 14 A, 2650 Hvidovre

facebookFølg os på Facebook,

og læs seneste nyt.