Hør mere om fordelene!

Telefon (+45) 23 49 52 85

Skorstensstillads til villaer og store boligkomplekser

​Hos P Stilladser ApS i Kastrup har vi stor ekspertise med specialstilladser, såsom et skorstensstillads i forbindelse med reparation eller opsætning af en skorsten. Vi kører gerne på hele Sjælland for at opsætte et skorstensstillads, og vi kan påtage os alle slags stilladsopgaver lige fra villaer til store boligkomplekser.

Træstiger til skorstensstillads beskytter taget

Vi tilbyder udlejning af alle slags stilladser, og det kan være af stål eller aluminium, men vi bygger med træstiger i forbindelse med et skorstensstillads. Dermed skåner vi taget, uanset om der er tale om tegl eller et andet materiale. Vi nedtager naturligvis stilladset, når håndværkerne er færdige.

Det er populært med brændeovne, og vi kan levere stilladset, hvis der skal laves en skorsten. Det kan også være i forbindelse med en renovering eller en reparation. Vi kan endvidere lave en tildækning, hvis det er nødvendigt.

​Vi har mere end 20 års erfaring med stilladsarbejde, og vores medarbejdere er dygtige og erfarne stilladsarbejdere. Vi lægger vægt på pålidelighed, punktlighed og ordentlighed. 

Derfor er vi altid bevidste om at levere en stilladsopgave til tiden, og derfor får du et realistisk bud på en tidsfrist, så vores skorstensstillads ikke bliver et problem for jeres tidsplaner.

Kontakt os gerne for at høre om vores stilladser

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om vores stilladsudlejning. Vi giver gerne gode råd og vejledning i forbindelse med et uforpligtende tilbud på et skorstensstillads.

Du kan ringe på telefon 23 49 52 85, eller du kan sende en e-mail til pstilladser@gmail.com.

P Stilladser ApS

Helseholmen 14 A, 2650 Hvidovre

facebookFølg os på Facebook,

og læs seneste nyt.