Hør mere om fordelene!

Telefon (+45) 23 49 52 85

Udlejning af tagstilladser til tagrenovering

Hos P Stilladser ApS i Hvidovre udlejer vi tagstilladser til enhver form for tagrenovering. Vi har over 20 års erfaring med tagstilladser, og derfor kan vi tilbyde en samlet, professionel stilladsløsning i forbindelse med renovering af tag i blandt andet Albertslund, Glostrup og på resten af Sjælland. Vi varetager derimod ikke selve tagrenoveringen.

Samlet stilladsløsning i forbindelse med tagrenovering

Vi tilbyder hele løsninger med stilladsudlejning, kørsel, opsætning og nedtagning i forbindelse med en tagrenovering. Det er naturligvis med tæt afdækning mod nedfald, og det kan være med materialetårne i alle størrelser. Vores stilladser er naturligvis godkendte.

Materialetårnene kan leveres med trapper, med el-hejs og/eller med elevatorskakt. Derudover kan vi tilbyde forskellige former for inddækninger, så de passer til de aktuelle behov. Vi sikrer naturligvis, at alt er parat til håndværkerne, når vi klargør tagstilladset.

Vi er bevidste om, at det er vigtigt for arbejdet med en tagrenovering, at vi varetager vores stilladsopgaver til tiden. Derfor lægger vi vægt på pålidelighed, punktlighed og ordentlighed, og derfor giver vi kunderne et realistisk bud på tidsplanerne, så vores arbejde ikke skal blive et problem for jeres tidsfrister.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et tagstillads

Du kan altid kontakte os for at høre mere om vores stilladsløsninger i forbindelse med en tagrenovering eller lægning af nyt tag. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på et tagstillads, og vi giver gerne råd og vejledning.

Du kan ringe på telefon 23 49 52 85, eller du kan sende en e-mail til pstilladser@gmail.com, hvis du ønsker en nærmere drøftelse, eller hvis du vil høre mere om vores priser.

P Stilladser ApS

Helseholmen 14 A, 2650 Hvidovre

facebookFølg os på Facebook,

og læs seneste nyt.