Hør mere om fordelene!

Telefon (+45) 23 49 52 85

Udlejning af stilladser til udskiftning af vinduer

Hos P Stilladser ApS i Hvidovre tilbyder vi stilladser til udskiftning af vinduer på huse og boligkomplekser i blandt andet Glostrup, Albertslund og på resten af Sjælland. Vi sørger for alt fra tilladelser til opsætning af stillads med trapper og dæk i den rette højde for en vinduesudskiftning.

Vi varetager alle stilladsopgaver ved udskiftning af vinduer

Vi tilbyder totalløsninger ved stilladsudlejning, og vi har stor ekspertise med stilladser til udskiftning af vinduer eller vinduesrenovering. Vi kan derfor varetage alle opgaver fra at søge tilladelser til at fjerne stilladset, når håndværkerne er færdige.

Vi sikrer, at der bliver spærret af, og at alt er klart til håndværkerne, når vi stiller stilladset op. Samtidig sikrer vi, at der er trapper og dæk, som har den rigtige arbejdshøjde. Vi kan også varetage tildækninger med træfiner og plastik, hvis det er påkrævet.

Vi lægger altid vægt på pålidelighed, punktlighed og ordentlighed, når vi skal levere stilladsløsninger til en vinduesudskiftning. Vi er med andre ord bevidste om, at det er vigtigt at udføre vores opgaver til tiden. Derfor giver vi vores kunder et realistisk bud på tidsplanerne, så vores arbejde ikke bliver et problem for jeres tidsfrister.

Kontakt os for et gratis tilbud på et stillads til vinduesudskiftning

Du kan kontakte os, hvis du søger flere oplysninger om vores stilladsløsninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et stillads i forbindelse med udskiftning af vinduer.

​​

Du kan ringe på telefon 23 49 52 85 eller sende en e-mail til pstilladser@gmail.com for at aftale nærmere. Vi giver gerne gode råd og vejledning.

P Stilladser ApS

Helseholmen 14 A, 2650 Hvidovre

facebookFølg os på Facebook,

og læs seneste nyt.