Hør mere om fordelene!

Telefon (+45) 23 49 52 85

Vinduesudskiftning og udlejning af stilladser

Hos P Stilladser ApS i Kastrup tilbyder vi stilladser til vinduesudskiftning på huse og boligkomplekser på hele Sjælland. Vi sørger for alt fra tilladelser til opsætning af stillads med trapper og dæk i den rette høje for en vinduesudskiftning.

Vi varetager alle stilladsopgaver ved udskiftning af vinduer

Vi tilbyder totalløsninger ved stilladsudlejning, og vi har stor ekspertise med stilladser til vinduesudskiftning. Vi kan derfor varetage alle opgaver fra at søge tilladelser til at fjerne stilladset, når håndværkerne er færdige.

Vi sikrer, at der bliver spærret af, og at alt er klart til håndværkerne, når vi stiller stilladset op. Samtidig sikrer vi, at der er trapper og dæk, som har den rigtige arbejdshøjde. Vi kan også varetage tildækninger med træfiner og plastik, hvis det er påkrævet.​

​Vi lægger altid vægt på pålidelighed, punktlighed og ordentlighed, når vi skal levere stilladsløsninger til en vinduesudskiftning. Vi er med andre ord bevidste om, at det er vigtigt at udføre vores opgaver til tiden. Derfor giver vi vores kunder et realistisk bud på tidsplanerne, så vores arbejde ikke bliver et problem for jeres tidsfrister.

Kontakt os for at få mere at vide om vores stilladsløsninger & vinduesudskiftning

Du kan kontakte os, hvis du søger flere oplysninger om vores stilladsløsninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et stillads i forbindelse med en vinduesudskiftning.

Du kan ringe på telefon 23 49 52 85 eller sende en e-mail til kontakt@pstilladser.dk for at aftale nærmere. Vi giver gerne gode råd og vejledning.

P Stilladser ApS

Valseholmen 14 A, 2650 Hvidovre

facebookFølg os på Facebook,

og læs seneste nyt.